12/10/08

EL DIA DELS FATXES

Les batusses policials del dia de la Hispanidad ja fa massa anys que duren sense que no es faci res per aturar-les. És com si les autoritats ho fessin expressament per deixar a fatxes d’una banda i anti-sistema, independentistes i companyia d’una altra, en evidència i ridícul.
Si és així ho trobo d’un perniciós fora de mida.
Sense pretendre donar la raó a uns o a altres, que en qüestions d’aldarulls no hi ha raó possible, la manera lògica d’acabar amb aquest lamentable espectacle que pateixen els veïns de Sants, i enguany també els de Tarragona, seria prohibir la concentració feixista, ras i curt. Tant l’acte, com el que s’hi diu o les idees que es defensen ataquen directament els més bàsics principis de la democràcia i la convivència. De fet, estic segur que, si algun jutge volgués, trobaria fàcilment indicis d’exaltació del terrorisme tant als parlaments com als crits dels assistents.
Per què no acabar duna vegada amb aquesta vergonya ciutadana i, de passada, actuar a dreta llei, és a dir, aplicant la legislació a tothom per un igual. Ja m’enteneu.

Dit a El Món a RAC 1 el 13.10.08

1 comentari:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

és lamentable això de la Hispanidad -com qualsevol essencialisme macional- i seria millor prohibir les concentracions feixistes i que aquests s'haguéssin de trobar cara a cara amb els mossos que no pas el que passa ara: els fatxes fan actes legals i les batusses dels mossos s'adrecen als contraris. Ai, senyor! aquesta conselleria d'interior que segueix el que sempre han fet les conselleries d'interior!